27 mars 2022
17:15

Brommapojkarna DFF DJ

Referat: Örby IS DamJ - IF Brommapojkarna 3

Träningsmatch på Solbrrga BP där vi pterigen vill ha fokus på att hitta vårt spel med få nudd, mycket rörelse och snack. Efter ett par miniter tar vi också över matchen och första halvlek utspelas till största del på motståndarnas planhalva. Vi skapa såväl chanser som hörnor men även denna match har vi svårt att sätta dit avsluten som allt som oftast hamnar ralt i famnen på målvakten. Extra surt då när motstpndarna får till en kontring och gör 1-0 ur "misstänkt offsideläge". Vi kvitterar dock omgående tilm 1-1 via Hilda innan halvtid.
I andra halvlek har vi inte riktigt lika stort spelaövertag, särskimt inte i första kvarten, men vi har istället bättre skärpa i avsluten. Oliva gör mål efter att ha brutit in från sin högerkant, Vera M sätter en hörnretur, Ella placerar in en boll i gaveln och Nellie skjuter ett fint skott i nättaket. Utöver det fortsätter vi att skapa många fina anfall och kombinationer och då gör det mindre att motståndarna sätter även sin andra chans i matchen. Överlag funkar såväl offensiven som defensiven bra och tjejerna håller uppe snacket och spelet i 90min. Bra!